Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoek ik je mijn Privacy verklaring door te lezen. Dit beleid geldt voor alle diensten van Magnolia Studio.

Blog | inspiratie voor jouw website & online business

mijnverhaal - bianca molenaar - magnoliastudio

Waarom en hoe ik webdesigner ben geworden

Het verhaal achter mijn business, mijn gezin en mijn jarenlange fascinatie voor het internet. De bewuste keuze om te ondernemen zoals ik dat wil. Online ondernemen, ik houd er zó van! Volg me in mijn online avontuur ♥

Lees verder...
De geheime kracht van je 404-pagina - magnoliastudio.nl

De geheime kracht van je 404 pagina

Wist je dat een 404-foutpagina ook kan zorgen voor meer conversie? Deze bescheiden pagina in je website kan echt een groot verschil maken, als je op de juiste manier optimaliseert. In dit bericht deel ik 7 tips om je 404-pagina te verbeteren en je conversies te verhogen.

Lees verder...
[BLOGPOST] Website Make-Over Challenge

Website Make-Over Challenge!

Heb jij last van Website Shame? Levert jouw website je nog niet de resultaten op die je eigenlijk wenst? Nemen klanten geen contact met je op via je website? Schrijven mensen zich niet in op je emaillijst?
Dan is er werk aan de winkel voor jouw website!

Lees verder...
BLOG Website strategie en automatisering | magnoliastudio.nl

Website strategie en automatisering, wat hebben die twee gemeen?

Als je het hebt over een strategische website dan gaat het al snel over opt-ins en calls to action. En die zijn zeker ontzettend belangrijk. Maar toch slaan we er gauw eentje over die ook veel voor je kan betekenen. Automatisering.

Lees verder...
magnoliastudio.nl | blog: help ik moet een weggever!

Help, ik moet een weggever maken!

Als je online gaat ondernemen, is het eerste wat iedereen roept ‘heb je al een weggever?’. En dat is natuurlijk ook een belangrijke vraag. Maar misschien ben jij nog helemaal niet zover dat je dit ook echt kunt gaan inzetten. In dit artikel vertel ik je meer over de soorten weggevers die er zijn en geef ik je wat voorbeelden.

Lees verder...
magnoliastudio.nl | Wat maakt Smarterqueue zo waardevol om je social media posts te beheren?

Smarterqueue, een super handige social media tool

De meeste bekende tools om je social media accounts mee bij te houden zijn Buffer, Hootsuite en MeetEdgar. De tools lijken enigszins op elkaar, maar geen van allen zijn ze zo fijn als Smarterqueue. Combineer de mogelijkheden van alle drie, maar dan voor een veel lager tarief. Ik zeg; nice!

Lees verder...
magnoliastudio.nl - back online

Yes, we zijn weer back online!

Waarom was het zo stil de laatste tijd? En wat heb ik dan wél gedaan? Een blog over mijn intenties, mijn struggles en alle nieuwe ontwikkelingen in mijn business. Good to be back!

Lees verder...
magnoliastudio.nl - mijn visie op affiliate marketing

Mijn visie op affiliate inkomsten

Voorheen had ik echt een vooroordeel over affiliate links. Ik vond het zó simpel dat ondernemers op die manier geld wilden verdienen en dacht ook oprecht dat iedereen maar alles zou promoten om inkomsten te genereren. Inmiddels weet ik wél hoe het werkt.

Lees verder...

Meer klanten via je website?

Een strategische website begint met een duidelijk plan. Via de Website Toolkit die ik heb samengesteld, ga jij stap voor stap dat plan maken. Zo leg jij het fundament voor een website die klanten oplevert. Vul je gegevens hieronder in en ik stuur de Website Toolkit gratis naar je mailbox!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
website toolkit mockup2