Conform de wetgeving ten aanzien van de bescherming van gegevens verzoek ik je mijn Privacy verklaring door te lezen. Dit beleid geldt voor alle diensten van Magnolia Studio.

Waar kan ik je bij helpen?

Website ondersteuning op maat

Heb jij zelf je website gemaakt en heb je soms gewoon even behoefte aan ondersteuning, iemand die over je schouder mee kijkt en je concrete tips en adviezen geeft? 

Laat mij met je meekijken. We plannen een Skype sessie en vooraf vul je een paar vragen in. Ik bekijk dan vooraf jouw website door de ogen van jouw klant. Tijdens het Skypegesprek bespreek ik mijn bevindingen met je. Ik adviseer je welke concrete veranderingen tot meer klanten zullen leiden en indien nodig ook hoe je die veranderingen kunt doorvoeren. Na deze sessie heb jij weer veel zin om met je website aan de slag te gaan.

Deze sessies kun je boeken per losse sessie of via een strippenkaart als je vaker zo'n sessie wilt doen.

Lijkt het je wat? Je kunt jouw sessie boeken via de knop hieronder. Het tarief van een Website Sessie bedraagt € 47.

bg
14141521_688344811316741_2284337912316061141_n

Annemiek Smits

"Ik heb de sessie als heel prettig, open en waardevol ervaren. Je geeft op een hele fijne manier feedback. Je geeft feedback vanuit jezelf, je spreekt van 'Ik verwacht dat...., Ik denk dat..., Ik zou...'  Het is opbouwende kritiek. Mooi, je laat de gesprekspartner heel erg in zijn (mijn geval haar) waarde. En toch bespreek je wel de zaken. Je geeft me in ieder geval het gevoel dat je wel alles zegt. En dat als Je vindt dat er echt nog van alles mag/moet gebeuren je dat ook zou zeggen...

Je geeft echt waardevolle tips waarbij je weer aan het denken wordt gezet hoe het anders en vaak beter kan gedaan worden. Ik wil je in ieder geval heel erg bedanken voor het delen van je kennis en je uitgebreide review!"

magnoliastudio.nl | websites voor coaches & online ondernemers

Jouw website zelf maken?

Ben je toe aan een strategische en professionele website met alle marketing toeters en bellen? Maar zie je er tegenop om het helemaal zelf te doen en zou je graag advies willen over welke tools je dan gebruikt?

Tegenwoordig maken de meeste ondernemers graag zelf hun website.  En ik vind dat juist een goede ontwikkeling. Zelf de touwtjes van je online bedrijf in handen houden, het is tenslotte jouw bedrijf!

Maar die techniek, dat is vaak een struikelblok. Bijvoorbeeld een thema waarmee je niet alles krijgt zoals jij graag wilt. Ik hoor het zo vaak!

Hoe fijn is het dan als je een Plug & Play website krijgt die jij alleen nog maar hoeft in te vullen? Als de techniek al voor je gedaan is en je de beste eenvoudige tools beschikbaar krijgt. Met online videolessen om je te laten zien hoe je de tools die je krijgt kunt gebruiken.

En het belangrijkste; mét ondersteuning! We gaan samen sparren over de inhoud, je leert je website in te zetten als verkooptool en techniek houdt jou niet meer tegen.

ilsedeboer

Ilse de Boer

www.bewustwoording.nl

"Wat ben ik superblij dat ik voor jouw Website Starter Kit heb gekozen! En vooral voor jou. Wow, wat heb je ongelofelijk je best gedaan en wat heb je een prachtige site gemaakt. Het was zó fijn om met jou samen te werken en ik ben zo ongelofelijk trots op mijn nieuwe site met alle marketing 2.0 toeters en bellen. De site is nog veel, veel mooier en beter dan ik ooit had durven dromen."

Je website op maat laten maken?

Weet jij precies wat je wilt; je website láten maken en volledig 1-op-1 samenwerken om het beste resultaat te bereiken? Geen videolessen volgen, maar je wensen doorgeven en alles door mij laten verwerken?

Dan kies je voor een maatwerk project. We beginnen met een intakegesprek waarin jij je wensen kenbaar maakt en ik je meer vertel over de werkwijze, voorwaarden en de tools waarmee ik werk.

Daarna plannen we een 1-op-1 dag waarin we samen met de inhoud van je website aan de slag gaan. Pas als je plan helemaal kristalhelder is, gaan we de inhoud in je website verwerken. Ik bouw je website vanaf scratch op en jij geeft feedback. Zo werken we samen naar jouw einddoel.

(Maatwerk projecten vanaf € 1.950 ex btw)

Wil je 1-op-1 met mij samenwerken aan jouw Website Project?
26907112_2012337558776449_2623819634876373933_n

Monica Buijsen

www.praktijkbeeldig.nl

"Bianca is echt een vakvrouw! Ze heeft me zo ontzettend veel (zoek)werk uit handen genomen. Ik wilde een professionele website, maar heb zelf veel te weinig verstand van hoe dit aan te pakken. Al snel kwam ik toen bij Bianca uit. Ze is heel helder en duidelijk, ze kan goed luisteren en je ideeën omzetten naar een haalbaar iets. Ze geeft tips en adviezen, kwam met dingen waar ik zelf niet bij stilstond. Kortom: ze heeft me van A tot Z begeleid. Zelfs nu kan ik nog op haar terugvallen indien nodig, heel erg fijn!"

Jouw website onderhoud in goede handen via Web Care

Zorgeloos Online Ondernemen?

Hoe goed zorg jij voor je website? Maak je back-ups en weet je ook hoe je die kunt terugzetten? Update jij regelmatig je website of vergeet je dat toch vaak?

Website onderhoud en optimalisatie is ontzettend belangrijk!
Een winkel bescherm je ook met alarminstallatie, sloten en video bewaking als het nodig is. Waarom doen we dat met onze websites dan niet?

Met een Web Care abonnement neem ik je die zorg uit handen, zodat jij zorgeloos online kunt ondernemen. Met een professional aan je zijde om je te ondersteunen en adviseren over de te nemen acties.

Je kunt kiezen uit 3 opties, al naargelang je budget en de fase waarin je zit met je bedrijf.

27867945_1633325443417259_3018218213886769493_n

Els

www.mindfuldogs.nl

"Ik kan iedereen Bianca aanbevelen . Ze is echt kundig en heeft leuke en hele bruikbare suggesties.Ze vraagt hele nette prijzen als ik zo eens hoor wat anderen vragen. In mijn geval heeft ze dus mijn website gemaakt. Mindful Dogs. Ik ben er superblij mee ! Naast haar kennis is het ook nog eens een héél leuk mens. Ik zat net weer even ergens mee te klungelen (ben nogal een digibeet) en Bianca stond alweer klaar met raad. Aanrader!"

Meer klanten via je website?

Een strategische website begint met een duidelijk plan. Via de Website Toolkit die ik heb samengesteld, ga jij stap voor stap dat plan maken. Zo leg jij het fundament voor een website die klanten oplevert. Vul je gegevens hieronder in en ik stuur de Website Toolkit gratis naar je mailbox!

Something went wrong. Please check your entries and try again.
website toolkit mockup2